_ Aivastuksia, yskää!

 

Aivastuksia ilmestyi ensin , sitten yskää. Arvaahan tuon mikä on lopputulos, flunssapa tietenkin. Frenadolia apteekista, helpotti kummasti. Asiakkaita odottamassa, eikä auta kuin työhön vaan.

Flunssa senkun oli ja pysyi. 4 päivää elimme yhteieloa sen kassa, ja sitten sain niskavoiton. Vaan yskä onneton ei mennyt samaa rataa. Joinain päivinä se pysyttelee poissa, toisinaan on paikalla. Erilaiset katkut kun ärsyttävät kummasti tuota keuhkopuolta, ja niitähän riittää. Täällä Espanjassa ei nimittäin ole vielä edes tupakointi loppunut, muualla kuin sairaaloissa.

Saas nähdä miten käy, kun vuoden alusta tulee voimaan täysi kielto. Ottavatko espanjalaiset sen vastaan, vaiko kiertävät jollain keinoilla. Kuten yleensäkin kaikki muutkin EU-määräykset ja suositukset.  Oman järjen käyttö ei ole paikallisen väen mielestä kiellettyä missään asiassa, ja sitä Espanjassa käytetään ihan kiitettävästi. Myöskin erilaisten lakien kiertoon.

Päivä kului lepäilemällä työn välissä, ja odottelemalla kotiinpääsyä.

Kukkiva talvi

Tietoja Pippuri

Keski - ikäinen maailmankulkija , Jolla on Juuret Suomessa . Eläinrakas , luontoihminen , harrastuksena Tällä normilla hetkellä patikointi , katsovat hylättyjen Koirien ulkoilutus työpäivien lomassa . Valokuvaus on erityisen lähellä mieltäni , and kuviani onkin sitten blogissani esillä juttujen yhteydessä . Mummin elämä ottaa osansa , lapsenlapset ovat Loistava Aasiaan!
Kategoria(t): Sekalaista seurantaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: _ Aivastuksia, yskää!

  1. rautalintu sanoo:

    Yskän pahalainen se tuntuu olevan nyt sitkeää sorttia. Meillä poika on yskinyt koko armeija-ajan (kohta puoli vuotta), mutta yskänlääkettä kummempaa ei ole siihen saanut. Lääkäri on todennut vain, että tupakkayskää…

Jätä kommentti